30/11-11

Onsdag, en riktig slappdag, inte gjort någos speciellt alls i dag. Spenderat hela dagen med min kära sambo, men nu e han och jobbar vilket suger riktig, känner inte för att göra något i dag vill bara ligga hemma, så är riktgit ensam just nu :P Men jag får skylla mig själv  ;)
I morgon ska jag upp kvart över sex, börjar jobba kl sju, och så ser även min helg ut, ingen sovmoron här inte. Men det värsta av allt är ju inte riktgit att kliva upp så där tidigt det är faktiskt att se sambon sova så gott i sängen, man vill ju bara krypa ner brevid honom ju. mys<3

24 dagar kvar till julafton...<3

29/11-11

Gokväll Gokväll :)
Hoppas allt är bra med er alla, för mer mig är det kanon :)
Helgens bravader blev lyckad, eller ålands resan kan jag ju ha skippat, trodde seriöst jag skulle syp varenda sekund, men sällskapet var ytterst trevligt. Ickea trippen var mysig och vi fick med oss en soffa, köksbord och stolar, tvrumsbord och lite smått. söndagen besod av jobb och ryggont "/
sen vart det ju ny vecka som vi är inne på andra dagen nu då, måndagen vart jag tvungen att tacka nej till jobb, ryggen höll på att ta dö på mig men i dag är det som bortblåst och jag har jobbat halv dag och vart iväg med jobbet på julbord. Just nu sitter jag och väntar på att Mitt sällskap ska komma hem efter 16 timmars jobbande.
i morogn blir det till att vila, för sen tor till mån är det jobb som gäller.
<3

24/11-11

24, vilket innebär en månad kvar till jul! längtar jag? nej inte direkt faktiskt. jullen är inget för mig längre! men i år ska jag ju fira den med personer jag aldrig firat den med tidigare så det kan nog bli skoj tror jag :)
planer för helgen det har jag för en gångs skull, i morgon ska vi åka en dags kryssning med vänner och på lördag blir det uppsala och ikea, vi behöver möbler i lägenheten nu, börjar bli kanska less på att använda sängen som kontor, matplats, sovplats och chillhörna, haha!
trivs just nu
tack du<3

22/11 -11

Tisdag och en vecka i lägenheten, tyvärr har jag inte kunnat uppdatera något vidare har inte haft dator eller internet men nu jäklar ska hittade jag mig en så då blir det lite skitsnack ;)
Vad har hänt?
Jo jag har nu blivit Hallstaviks bo och sambo, känns grymt bra faktiskt :) har haft fullt upp hela förra veckan men utbildningar, jobb och flytt. men nu känns det som att det brjar rulla på lite, förutom att den där jäkla adressändringen inte vill gå igenom så jag kan få hem min tv..
Men men det är bara att ta tre djupa andetag och vänta (som att man inte gör något annat om dagarna)
Sen måste jag bara säga Grattis till Jennie och Pär som har fått en lite flicka. Riktgit söt :)
Min kära sambo jobbar ikväll så får se vad som händer och sker, troligtvis ut på promenad med bonnie :)
Jobb väntar kl 7 i morgon, usch! haha :P
<3

14/11-11

I morgon händer det grejer, i morgon flyttar vi in i vår lilla lya :)

<3

12/11-11

En jobbig och seg jobbdag slutade med att min favorit bjöd på middag, inte vad som helst utan gorgonsolagratinerad lövbiff med grönsaker och ungspotatis, har haft det riktigt lyxigt idag kan jag lova ;)
Dagen slutar inte där, snart blir det till att mysa ner sig med en kopp te och bara njuta för i morgon börjar ännu en jobbdag och packning inför flytten. bara 3 dagar kvar, längtar så fruktansvärt tills tisdag :)

<3

En ledig förmiddag

Man hinner ganska mycket när man är ledig en förmiddag faktiskt,
har hunnit prata med roslagsbostäderna angående tapetseringen och
bokat in tid för val av tapeter, har även ringt adressändring och fixat
allt där, samordnarna har ringt och mer jobb blir det och jag har även
fått frågan om jag som vikarie vill följa med ordinarie personal på
julbord (något säger mig att jag gör ett grymt jobb, haha)
och jag har även fått sovit ut ordentigt, toppen!

Har även hjälp Jennie med hennes nya design titta in på hennes blogg
---> Jennie Snart Mamma<---

Ska snart iväg och jobba några timmar och jobbar aven hela helgen!
Det klirrar gott i plånboken :P

<3

8/11

Jobb jobb och åter jobb!
Helgen som varit har jag spenderat uppe i Dalarna kul att vara tillbaka, spenderade helgen med underbara människor. Det var riktigt skönt att få komma iväg för några dagar och bara få tänka på annat och göra något annat. Men att komma hem till en vecka fylld med jobb var ju dock mindre roligt faktiskt. men men, det är nog så här att var "vuxen" kanske!

Är dock ledig i morgon och ska försöka få lite gjort inför för flytten om en vecka. Gud va jag längtar säger jag bara! det ska bli så otroligt skönt att få något eget!
<3

Trosdag, härliga dag!

Denna dag har inte alls varit som jag väntat mig, vaknade och kände direkt att dagen inte alls skulle bli så bra som jag hoppats på. Dålig sömn pga att jag har en härlig mupp bredvid mig som är väldigt duktig på att både tala och göra saker i sömnen och sen kände jag bara nej, nej, nej!

Det var mycket på schemat i dag på jobbet och så smart som jag är så tar jag på mig extra för att vara snäll och dagen blir en aning stressig. 6 saker utöver det normala, smart Emma!

En massa tönterier uppstår och jag blir galen, har nu lessnat ut reält!
<3

Tråkig

Ska göra om lite på bloggen därför är den lite grå och tråkig men ni får stå ut ett tag :) ska även försöka bli lite mer aktiv igen, ska försöka mitt bästa ;)

Glad och lycklig

Det känns som om allt går framåt just nu.
Lägenheten är fixad, flyttar in den 15 denna månad så här går det undan kan jag lova!

Kan inte vara gladare än vad jag är just nu :)

Till helgen drar jag upp till Falun, har inte varit där på jätte länge. Hoppas det blir trevligt :)
Kan tänka mig att det blir ganska mysig :)Jag vågar öppna ögonen
jag vet att det inte är en dröm
<3

Vågar jag öppna mina ögon?

Är det en dröm eller vågar jag öppna ögonen, är liv rädd att vakna och inse att det är en dröm.
Nyp mig någon! säg att det är sant, Du gör mig glad, Du är vad jag behöver!
Du, underbara Du!

RSS 2.0