Studentvecka

Ja jag har haft en fullspeckad vecka med massa skoj, festande och annat.

Tänkte slänga upp några bilder på min vecka
Måndags var det mösspåtagning och sedan klassfest och utgång, tisdag brännboll med klassen och sedan utgång igår klassfest med både a och b och sedan utgång, i dag har dagfen variot lugn varit på student lunch, glömde dock helt bort att jag hade kamern med mig så det blev inga bilder därifrån, ska se om någon hade med kameran så ska jag sno någon bild :) Har även fixat smörgåstårta till i morgon och varit och hämtat ut min och Angelicas studenttårta med bild på oss på.
Det går fort

Redan söndag och det betyder att det endast är 5 dagar kvar till studenten, 9 dagar kvar till min 20 års dag och 10 dagar kvar tills jag börjar jobba.

Helgen har bestått av en massa skoj, var till mamma på tordag till fredag och fredag kväll åkte jag till syster michelle och spenderade fredag kväll, hela lördagen och söndag förmiddag där. mys :D

Emmelie var ju hemma hos mig i onsdags har lite bilder därifrån som jag tänkte lägga upp. Bilderna består nog mest på mig när jag dansar och driver runt i köket :) haha men jag bjuder på det :)
och två bilder från helgen :)


För vi har bara festen kvar ;D

Efter 9 år i grund skolan och 1 sabatsår (stavning?) 3 år på gymnasiet så återstår bara en vecka fylld med glädje, sång, fester och för hoppningsvis kanon trevliga stunder med klassen ;)
Alltså så har vi bara FESTEN kvar mina vänner!

Längtar så grymt mycket tills jag får springa ut ur lugnetgymnasiet och slippa titta tillbaka, dock kommer man sakna många, men va fan, det är ju nu livet börjar.

Vänner har man skaffats sig för livet, minnen som är mycket värda att minnas livet ut, men nu vill jag ut, träffa nya människor, se världen och skaffa nya minnen världa att minnas :)


Jag önskar er alla som tar studenten ett STORT LYCKA TILL och GRATTIS


RSS 2.0