Gud va jag blivit dålig på det här

Jag får verkligen be om ursäkt för att jag varit så dålig. Men glad är jag för att ni tittar in ändå. Statistiken håller samma linje hela tiden, det är lite kul faktiskt.

Min vecka har sett ut på följande sätt, apu hela veckan, är på praktik på en förskola men massa söta små barn som ska lära sig bokstäver, klocka och allat annat. Det är riktigt roligt faktiskt.
Men det värsta är att jag inte kan namnen på alla barnen, och det gör mig verkligen galen! men jag improviserar så blir det alltid bra.  :)Föstår inte hur du kan acceptera att bli behandlad på det här sättet!

Söndag

Hejsan, det var ett tag sen sist. men vad gör det? jag lever ju ialla fall :)

Just nu befinner jag mig i söderhamn, Trönö, hos min syster och ska ha praktik här nu i fyra veckor. eller jag kommer att vistas här i 5 veckors tid, har ju lov oxå :)

sitter nu framför tv och tittat på nå barnprogram som ungarna vill se, riktigt roligt hörru!

Nu ska jag fixa fram frukost. hörs någon annan dag :)

Det var ett tag sen

Är äntligen tillbaka efter en ganska jobbig vecka, alltså presonlit jobbig vecka, men jag ska nog inte ta ut någon seger i förväg att det kommer bli bra. kan tänka mig att det kan bli ganska små jobbigt till veckan med. Eftersom stödet inte rikgitg finns där från den man hoppats bäst från. men men, jag är stark så jag fixar allt, det gör jag jämt.

:)

Torsdag

Torsdag torsdag torsdag, hatar torsdagar mer än något annat just nu. hatar nog allt just nu, det är absolut inte mina dagar just nu.
Förstår inte ens varför jag uppdaterar när jag inget har att skriva!

Ny vecka

Det blev inge bio igår, riktigt irriterad. tydligen något fel på bokningssystermet över internet. tydligen så var det inte heller inte bara mina biljetter som inte var bokade, flera som hade åkt och skulle hämta sina biljetter som inte fans.

Måndag i dag, har varit i skolan och tråkat sen har jag bara chillat pung här hemma.
I morgon är det skola igen sen en ledig dag. det ska bli så skönt att få sova på onsdag. är trött hela tiden.

:)

Bio

I dag ska jag på bio, det blir Trassel med Amanda prutt :)
Trevligt trevligt!


Kärlek

Det är så jobbigt att se människor man älskar vara så ledsen, man vill bara ta deras smärta för ett tag, men det är omöjligt, sen är det jobbigt att veta att man inget heller kan göra för att få dom på andra tankar!

Du är inte värd den här skiten, du är värd så mycket bättre.

Älskar dig och dina små troll<3

Kärlek till er och mycket mer<3

Sämst

Jag är verklgen sämst på att uppdatera denna blogg. men men jag är ju inget bloggproffs heller, bloggar när jag har tid och lust, och just nu så har jag vekligen fullt upp, kommer nog ha det fram till måndag. kanske hörs tidigare eller? vem vet :)

Klippning på g

Har precis satt i löshår på mig själv där jag haft sidcuten, så nu har jag jämn lång hår överallt tack vare min underbara vän Angelica <3

Har även tagit fram saxen och klippt henne, hon blev grymt snygg :)

så här blev jag då :)


och så här blev AngelicaRSS 2.0