28/12-11

Fyfan va ledsen och besviken jag är just nu, kommer från frisören och jag har aldrig varit så missnöjd eller sett hemskare ut än vad jag gör nu, hon klöpp av 10 cm, men lovade att inte ta med än 5cm, det är ojämt på höger och vänster sida, det är hackigt och ah, kan det vara värre?
och så töntig som jag är vågar jag inte säga något utan jag drar mitt kort ger henne ett fejk leende och går hem, vill bara gråta, hatarar verkligen allting just nu, skäms över hur skabbig jag ser ut!!!

27/12-11

Våran bostad
Vi har inte fått upp något på väggarna än, då det äe betong och vi inte har dom rätta verktygen, men det kommer så fort svärföräldrarna kommer på besök :)26/12-11

Har ni haft en bra jul?
Det har i alla fall jag, bästa julen på länge <3
Fast nu ligger jag med feber, halsont och en reäl förkyldning :( mindre trevligt!

20/12-11

Ännu en jobbdag är över, vart tvungen att jobba över en halvtimme så hann inte riktigt med det jag ville nu innan man kära sambo börjat jobba, nu kommer han inte hem fören efter 22.00 någongång, surt ju! Han sover när jag åker till jobbet och börjar när jag slutar och jag sover när han kommer hem. Kul Kul!!
.
.
Måste då säga att det finns så sjukt jävla otacksamma människor att man bra vill spy på dom, snacka om att inte vara värd det du får din idiotjävel! Usch, detta förstörde min dag!!
.
.
Snart kommer Jessica och Lilla Freddy hit, super trevligt :) blir en massa bus, och lite hårklippning :)
.
.
Kärlek

19/12-11

2 dagars jobb kvar!
3 dagar kvaar tills vi åker till dalarna :)
5 dagar kvar till Jul....
6 dagar kvar tills vi är tillbaka i Hallsta för att fira med vänner!
12 dagar kvar på detta år :)
.
Det är helt sjuk, jag känner inte av julstämmningen för 5 öre, det går för fort och man glömmer att njuta! Snön försöker sig på nytt pryda marken här runt om kring, hoppas det lyckas, men tror dock inte det blir kvar, det hinner inte mer än att landa så blir det slask... Tråkigt!
.
Han jobbar ikväll och jag hatar när jag ska sitta hemma själv, vänta på att klockan ska bli 22, det går ju så segt :(
.
.
.
kärlek

13/12-11

Tisdag och en ledig dag, men ändå uppe med tuppen :) det är det inte att som är inte.. Någon gjorde mig riktigt pigg i morse när han skulle iväg till joddet genom att tända lampan för att jävlas, låta larmet ringa extra länge för att visa att han inte vill kliva upp och genom att hoppa lite i sängen och skrika jag vill inte jobba. Haha! Är han inte för söt? och ändå ringer han sen och säger att han har tagit på sig att jobba i morgon också... Haha, vad säger man!!
.
Va till läkaren i dag och ska bli skickad vidare till Norrtälje sjukhus, det var tydligen ganska ont om tider just nu så få vänta ett tag men men, jag gör inget annat än väntar så det är lugnt för min del ;P
.
Vi är bjuden hem till mor på middag i dag också, trevligt tevligt!!
.
<3

11/12-11

13 dagar kvar till julafton, 11 dagar kvar tills vi åker till Falun för att fira jul:)
Har haft en toppen helg, träffade min underbara fru, hon kom hit i fredags kväll och åkte hem i går kväll, hann med enhel del, vi tro igen oss efter dessa 6 månader utan varann ;P
annars är det bara jbb som gäller, inget annat som är nödvändigt att nämna :)
ska göra lite nytta i dag, tvättstugan är bokad och disken är kvar sen igår, sen laga lite mat tills min kära sambo kommer hem från jobbet :)
<3

6/12-11

December, herregud va tiden går fort. Har jobbat nu från den första tills igår, så i dag är min första dag ledig på 5 hela dagar, har inte fått någonting gjort, ;) men vad gör det :) Har haft besök hela dagen, Jessica och hennes lilla Freddy har varit här och busat, sen har Bonnie varit här fram ch tillbaka i dag, just nu sitter vi och väntar på min Sambo ska iväg och äta :)
I morgon blir det om målat här hemma, sen kansike jag kastar upp en bild på mitt (vårat) kryp in :)
Har även klickat hem lite kläder ;) KUL :):)
<3

RSS 2.0